Instagram Facebook

Ofte stilte spørsmål

Tar dere oppdrag for private?

Ja vi har mange store og små oppdrag for private. Når du ønsker en «skreddersydd løsning» eller skal restaurere gamle- eller nyere skatter. I samarbeid med arkitekt bygger vi bolighus og fritidsboliger helt fra grunnen av. Vi kan ta oss av hele prosjektet fra planlegging til innflytting.

Er det dyrt?

Som ellers i livet er det en sammenheng mellom pris og kvalitet. Men husk at vi leverer kvalitetshåndverk, som regel i kun et eksemplar og kanskje også i eksklusive materialer. Alt lages for å vare lenge, og ofte skal produktet bli penere etter som tiden gå. Vår påstand er at kvalitet viser sitt sanne ansikt etter som tiden går.

Benytter dere kun egne arkitekter?

Vi har ikke egne arkitekter, men har samarbeid med flere dyktige arkitekter / arkitekfirma. Noen av dem er meget anerkjente også internasjonalt. Vi ønsker nye arkitekter velkommen med spennede prosjekt. Vi vokser på utfordringer.

Kan en stikke innom og besøke showrommet deres?

Alle er velkommen til å besøke vårt showroom, men det må avtales på forhånd. Vi ønsker alltid at en av våre fagpersoner skal være til stede for å ta imot våre gjester. Dette for at du skal få best mulig hjelp og assistanse ved ditt besøk.

Hvordan er det å være med i TV2 programmet Tid for hjem?

Vi er stolte av å få bidra i dette populære programmet. Vårt motto er at vi vokser på utfordringer, og Kjersti & Co har gitt oss mange virkelig spennende utfordringer. Vi har vært med fra starten og nå er vi kommet til sesong 10. Vi gleder oss!

Hvordan går jeg frem for å få tilbud fra dere. Hva trenger dere?

Start gjerne med å sende oss en e-post med en beskrivelse av prosjektet ditt. Fint om du sender med bilder der dette er aktuelt. (Dette spesielt om det er snakk om møbelrestaurering). Vi gjør alltid vårt beste for å være kjappe med tilbakemelding.

Kommer dere på hjemmebesøk?

Ofte så gjør vi det. Spesielt når det er snakk om plassbygde møbler. Vi tar nøyaktige mål og får med oss alt som trengs for å få en perfekt tilpassning av det nye møblet.

Har dere lang leveringstid?

Vi har god kapasitet og har forholdsvis kort leveringstid, men vær realistisk. Det sier seg selv at vi har litt leveringstid siden alt vi produseres skal lages fra bunn av.

Leverer dere ferdigkjøkken, og kan dere konkurrere i pris med f.eks. IKEA?

Vi leverer ikke ferdigkjøkken. Våre kjøkkenløsninger er planlagt og bygget opp individuelt for hver kunde. Vi bygger alt helt fra bunn av med en perfeksjonistisk tilpassning til behov og ønsker. Våre kjøkken er alle sammen unike. Når det gjelder pris, så er vi konkurransedyktige med flere av de kjente ferdigkjøkken-merkene.

retro