Instagram Facebook

Anders Kristian Walløe

Arkitektkontor: - Walløe & Nilsen er hel ved

Samarbeidet om å innrede Alrek helseklynge i Bergen ble en suksess. Neste gang ingeniørene hos Skanska og interiørarkitektene hos Link Arkitektur trenger interiørhjelp og dyktige møbelsnekkere, ringer de til Walløe & Nilsen.

- Det er en befrielse å møte dyktige fagfolk innen møbelsnekring som også har stor forståelse for helhetlig interiør-tankegang. Walløe & Nilsens dyktige fagfolk utfylte oss og våre arkitekttegninger slik at vi sammen leverte et veldig godt, innvendig interiør-resultat til Alrek helsehus i Bergen.

- De er hel ved og anbefales på det varmeste, sier gruppeleder hos Link Arkitektur, Ingeborg Hopland Nestås.

Elsker store prosjekter for det offentlige og private

På møbelverkstedet til Walløe & Nilsen på Landås, stryker Anders over ryggen på en 100 år gammel stol som skal restaureres. Han blir nesten litt stille når han hører de gode ordene fra Ingeborg hos Link Arkitektur.

- Det er kjekt å få ros for godt arbeid. Vi lever av et godt rykte og gode, solide fagfolk som er kreative - og ofte litt kunstnere. Vi elsker prosjekter som går over tid. Enten for det offentlige, eller for større bedriftsprosjekter der vi blir utfordret - og der vi kan utfordre med vår fagekspertise. Noen ganger lager vi møbler og interiør-løsninger som vi er alene om i verden om å lage. Det er ekstra flott, sier Anders.

Walløe & Nilsen har flere fageksperter innen møbeltapetsering og møbelsnekkere. Det var sistnevnte yrkesgruppe som vant det offentlige anbudet om å bistå med ulike former for møbelsnekring, innvendig i (UiBs) Alrek helsehus i Bergen. Walløe & Nilsen bistod med møbelsnekring i vestibyler, kontorer og gruppe, og arbeidsrom til studenter og ansatte etter tegninger fra Link Arkitektur.

Walløe & Nilsen jobbet tett sammen med ingeniørene i Skanska som var totalentreprenør, og Link Arkitekter som hadde ansvaret for interiøret i helsehuset til Universitetet.

Link Arkitektur er ingen hvem som helst innen arkitektur og interiørarkitektur. Arkitektfirmaet er et av Skandinavias fem største.

- Vi nøyer oss ikke med de nest beste samarbeidspartnerne. Etter samarbeidet kan vi varmt anbefale Walløe & Nilsen til andre arkitektselskap, bedrifter som skal pusse opp og ikke minst offentlige prosjekter som trenger de flinkeste fagfolkene i bransjen, sier Ingeborg.

Ingeborg Hopland Nestås, gruppeleder hos Link Arkitektur

Grundige og seriøse ingeniører velger kun de beste

Entreprenør for Alrek helseklynge, var Skanska. De har også kun godord å komme med til møbelsnekkerne, forteller prosjektleder Jann Even Longva.

- Proffe folk fra første innsalgsmøte, til siste tremøbel var plassert. En ryddig og proff gjeng i alle ledd. De var også konkurransedyktige. Fagfolkene var dyktige til å komme med forslag og forbedringer til eksisterende tegninger fra byggherre. Alt i alt; vi ringer dem neste gang vi trenger snekkere, interiørsnekkere eller møbeltapetserere, sier Longva.